Taxi

År 2011 startade Mohlins Bussar upp taxiverksamhet i Härjedalen på orterna Sveg, Vemdalen och Hede under namnet Mohlins Taxi.

År 2016 utökade vi verksamheten med att även omfatta Bräcke kommun. I taxiverksamheten ingår skolskjutsar, färdtjänst, sjukresor och anropsstyrdtrafik. Dessa resor utförs på uppdrag av Länstrafiken i Jämtlands län.

Vi kör även kommersiell taxitrafik, transfer till och från skidområdet i Vemdalen och Åre för anslutningar till bussen, flyget och tåget, godstransporter, skolskjutsar, färdtjänst och sjukresor.
 Vi är det enda taxibolaget i Bräcke, Vemdalen, Hede, Sveg, Lillhärdal, Ytterhogdal och delvis även i Lofsdalen som finns tillgänglig året runt.

Vi har moderna taxifordon som tar upp till åtta passagerare. Samtliga fordon är utrustade med alkolås för din och alla andras säkerhet.

Till barnen finns bälteskuddar och bilbarnstolar, vänligen boka dessa i förväg eftersom de förvaras på taxistationen. Vi har även fordon anpassade för rullstolsburna.

Då vi även har tillgång till bussbolagets fordon kan vi erbjuda transporter med bussar upp till 80 sittplatser.

www.mohlinstaxi.se

Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemang och andra härliga äventyr inom och utom Sverige.