Lokal- och skolbussTRAFIK I uppland

  VILL DU ARBETA SOM BUSSFÖRARE? 

 Vi behöver omgående förstärka vårt team i Uppsala. Vi kör i huvudsak skoltrafik men är du van beställningsförare är detta ett plus.
 
 Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra dem till olika destinationer. Du ska veta vad det innebär att ge god service och som person ha ett positivt sinne
 samt vara lösningsfokuserad och se möjligheterna. Körkortsbehörighet buss samt YKB är ett krav, har du DE-kort är det meriterande. Jobbet kräver goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift,
 ytterligare språkkunskaper är ett plus.  Uppvisande av utdrag från belastningsregistret för motsvarande arbete med barn krävs i samband med anställning.

 Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bussförare.
 Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare. 

  Krav för tjänsten
 • Giltigt svenskt körkort (D)
 • YKB
 • Kunna kommunicera på svenska i tal och skrift 

 Anställningsform: 6 månaders provanställning
 Sysselsättningsgrad: Två tjänster till vår depå i Björklinge, 94 % tjänstegrad och en tjänst till vår depå Husby/Vendel, 95 % tjänstegrad. 
 Arbetstid och lön:  Dagtid/skiftgång/lön enligt avtal

 Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansök till tjänsten/tjänsterna via formuläret nedan.

 För frågor angående tjänsterna kontakta Peter Mårtensson, områdeschef Uppland E-post peter.martensson@mohlinsbussar.se eller telefon 018-4137060

 

  EXTRAFÖRARE PÅ TIMBASIS
  Vi söker flera extraförare på timbasis i första hand till våra depåer i Björklinge, Husby och Tierp men andra orter kan även vara aktuella.

  Vi ser gärna dig som är pensionär eller dig som söker ett deltidsjobb vid sidan av ditt ordinarie jobb men ändå kan köra en eller någon dag i veckan.
  Vi ser gärna att du har erfarenhet av busschaufförsyrket samt kör tryggt och säkert.
  Uppdragen innefattar all typ av busstrafik så som skola, linje, tågersättning och beställningstrafik. Uppdragen utförs enligt kundens önskemål veckans alla dagar och alla tider på dygnet. 

  För samtliga tjänster kommer stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som person är ansvarstagande, har en positiv inställning till din omgivning och en hjälpsam attityd som
  präglas av att ingenting är omöjligt. Du är duktig på att hantera fordon såväl som människor och har en låg skadefrekvens. 

  Tillträde: Enligt överenskommelse
  Sista ansökningsdag: Sker löpande