VILL DU JOBBA SOM TAXIFÖRARE?

Vi söker nu fler medarbetare till vår taxiverksamhet i Funäsdalen och Vemdalen.


Dina arbetsuppgifter
Mohlins Bussar söker nu fler medarbetare till vår taxiverksamhet.  Vi driver taxirörelse i Härjedalen och Jämtland och vi behöver nu förstärka vårt team med fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare kring fjäll- och skidorterna Vemdalen och Funäsdalen. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.

Din profil
Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som taxiförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

  • Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
  • Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
  • Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
  • Du har taxilegitimation

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bilförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.

Anställningsform: Heltid/deltid/timanställning
Arbetstid och lön: Dagtid/skiftgång/lön enligt avtal
Sista ansökningsdag 2021-12-17

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Ansökan till tjänsten sker genom att du skickar ett mail med CV, personligt brev och referenser till Mathias Bergh mathias.bergh@mohlinsbussar.se

Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemang och andra härliga äventyr inom och utom Sverige.