JOBBA HOS OSS i jämtland 

Vi söker nu en till Trafikledare till Östersund
Är du sugen på en ny spännande roll i ett händelserikt och professionellt gasell-företag? Ser du lösningar i stället för hinder och har inställningen att ingenting är omöjligt? Är du kundorienterad, trivs med ett högt tempo, vill överträffa kundens förväntningar och har en positiv attityd? Då är det dig vi söker! 

Mohlins Bussar – framgångsrikt företagande sedan 1932!
Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Dalarna, Härjedalen, Jämtland, Uppland och Östergötland. Vi är idag 500 medarbetare. Inom Mohlins ingår även Härjedalingen Buss, Bollnäs Buss och Masexpressen.

Beskrivning
I rollen som Trafikledare ansvarar du för att planera, optimera och leda Mohlins fordon och personal tillsammans med nuvarande Trafikledare. Med stöd av dina övriga kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Verksamheten omfattar linjetrafik, charterresor och expressbusstrafik. Du har din bas i Östersund. Med tjänsten följer att du ingår i jourgruppen vilket innebär att du har jour vissa nätter/helger enligt schema.

Kvalifikationer
Vi ser att du har minst några års erfarenhet av planering och ledning i operativ verksamhet. Ett måste för rollen är att du har god geografisk kännedom. Branschvana är önskvärt, liksom kunskaper om kör- och vilotidsregler. Du har goda färdigheter i svenska språket, både i tal och skrift. Du har mycket god datorvana och är duktig på att sköta förekommande administration. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen tror vi att du:

• Är flexibel och har förmåga att anpassa dig till ändrade förutsättningar och att ”tempoväxla” då det krävs

• Kan arbeta ihärdigt och effektivt även vid tillfällen då det är ett högt tempo

• Är resultat- och lösningsinriktad samt proaktiv

• Är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Arbetstid och lön: Dagtid/Skift. Fast lön. Jour förekommer.

Övrig information: Sista ansökningsdag 2022-06-30

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansök till tjänsten genom att skicka ett mail till mathias.bergh@mohlinsbussar.se.

För frågor om tjänsten kontakta Mathias Bergh, områdeschef Jämtland, på e-post mathias.bergh@mohlinsbussar.se eller telefon 063-107411

Välkommen med din ansökan!

Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemang och andra härliga äventyr inom och utom Sverige.