LANDSBYGDSTRAFIK I ÖSTRA ÖSTERGÖTLAND

Mohlins Bussar kommer från juni 2022 köra landsbygdstrafik i östra Östergötland och nu behöver vi anställa förare till våra framtida depåer runt om i trafikområdet. Trafikstart är 13 juni 2022 och uppdraget är 10 år, avtalet omfattar 16 fordon. För uppdraget har vi beställt bussar av märket Scania Citywide. De stationeringar vi behöver förare till är Finspång, Skärblacka och Östra Husby.

I dag bedriver Mohlins koncernen trafik i Jämtland, Härjedalen, Hälsingland, Uppland och Dalarna. Våra företag inom koncernen är Mohlins Bussar, Bollnäs Busstrafik, Härjedalingen samt Masexpressen.  Vi är ett komplett persontrafikföretag med alla typer av trafik som linjetrafik, skoltrafik, sjukresor, färdtjänst, expressbussar och beställningstrafik. Med många olika uppdrag i vår koncern så gör det att vi står stadigt, även fast det blåser hårt. Hos oss finns det många möjligheter att söka nya utmaningar för den som vill utvecklas.

ANSÖK NU
Vi samarbetar med OnePartnerGroup i våra rekryteringar och alla ansökningar går via dem. Tjänsterna är heltid och deltid, vi är också i behov av dig som vill arbeta extra vid behov. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så du bör göra din ansökan snarast möjligt. Klicka här för att skicka in din ansökan. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sista ansökningsdag är 30 september.

Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Jessica Larsson eller Oscar Jonsson på OnePartnerGroup. Jessica: 072-142 85 67 Oscar: 072-142 88 25. Alla frågor kring tjänsterna skall gå till Jessica eller Oscar på OnePartnerGroup, inte till Mohlins Bussar.

INFORMATIONSMÖTE
Vi har planerat att komma ut på ett antal informationsträffar i området. Planeringen är preliminär då Corona-pandemin inte är över. För att träffarna ska vara så säker som möjligt så är det obligatorisk anmälan till träffarna. Anmäl dig på drift.ostergotland@mohlinsbussar.se


Plats                                 Datum/tid                                    Plats
Finspång                           31 augusti kl 10:00                     Hotel de Geer, Vallonvägen 8
Norrköping                        31 augusti kl 14:00                    Arver (Scania)
Söderköping                     1 september kl 10:00                ConnectBus depå
Norrköping                        1 september 19:00                    Arver (Scania)
Norrköping                        2 september kl 14:00                Arver (Scania)

FRÅGOR?
Har du några frågor eller funderingar så skicka mail på drift.ostergotland@mohlinsbussar.se
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Mohlins Bussar är i huvudsak verksam i Hälsingland, Härjedalen och Jämtland men vi kan erbjuda bekväma bussresor inom hela Sverige.

Med många års erfarenhet och bussar som passar alla tillfällen är vi det självklara valet när du behöver hjälp med transport. Våra hjälpsamma chaufförer ser till att din bussresa blir en så trygg och angenäm upplevelse som möjligt.

Läs mer

Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemangoch andra härliga äventyr inom och utom Sverige.