LANDSBYGDSTRAFIK I ÖSTRA ÖSTERGÖTLAND

Mohlins Bussar kommer från juni 2022 köra landsbygdstrafik i östra Östergötland och nu behöver vi anställa förare till våra framtida depåer runt om i trafikområdet. Trafikstart är 13 juni 2022 och uppdraget är 10 år, avtalet omfattar 16 fordon. För uppdraget har vi beställt bussar av märket Scania Citywide. De stationeringar vi behöver förare till är Finspång, Skärblacka och Östra Husby.

I dag bedriver Mohlins koncernen trafik i Jämtland, Härjedalen, Hälsingland, Uppland och Dalarna. Våra företag inom koncernen är Mohlins Bussar, Bollnäs Busstrafik, Härjedalingen samt Masexpressen.  Vi är ett komplett persontrafikföretag med alla typer av trafik som linjetrafik, skoltrafik, sjukresor, färdtjänst, expressbussar och beställningstrafik. Med många olika uppdrag i vår koncern så gör det att vi står stadigt, även fast det blåser hårt. Hos oss finns det många möjligheter att söka nya utmaningar för den som vill utvecklas.

FRÅGOR?
Har du övriga frågor eller funderingar så skicka mail till info@mohlinsbussar.se
Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

SKICKA I EN SPONTANANSÖKAN
Skicka in din ansökan genom att fylla i formuläret nedan

Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemangoch andra härliga äventyr inom och utom Sverige.